ارزش غذایی محصولات ارگانیک
دوشنبه, ۲۹ دی ۱۳۹۹، ۱۱:۴۱ ق.ظ
ارزش غذایی غالب محصولات ارگانیک بسیار بیشتر از محصولات سیستم رایج (غیر ارگانیک) است.
از این جمله میتوان به مقدار بیشتر ویتامینهایی مانند ویتامین B، ویتامین C، ویتامین E، لیکوپن و مواد معدنی همچون منیزیم، آهن و روی در محصولات باغی مانند گوجه فرنگی و وجود آنتیاکسیدانها و اسیدهای آمینه مفید در سایر محصولات اشاره کرد.
در مواد غذایی ارگانیک آنتیاکسیدان Phenolic به میزان ۵۰ درصد بیشتر از محصولات غیر ارگانیک یافت میشود، چراکه آفتکشهای مصنوعی تولید این مواد را در گیاهان کاهش داده اما کودهای حیوانی و آلی بکار رفته در کشاورزی ارگانیک تولید آنها را افزایش میدهد.